Onderwerp: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)
Het roeren van de lemoncurd, moet dat au-bain-marie of gewoon???
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemoncurd vraagje (beetje spoed)
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Het roeren van de lemoncurd, moet dat au-bain-marie of gewoon???
Ik doe het au bain marie.
ik doe gewoon
ik au bain marie, maar ik denk dat je vraag een beetje onduidelijk is
Ik heb hem in een potje bij de ah gekocht en deze is heerlijk
Ik heb em maar op een vuurtje gezet en aangedikt met maizena. Zal morgen even proeven of ie lekker is
Ik roer 'm altijd gewoon op het vuur. Wel constant roeren tot hij klaar is en een laag vuurtje. Is hier nog nooit misgegaan.
Ook ik heb in het verleden wel eens een potje bij de AH gehaald.
Die is heerlijk,niets mis mee.Vooral als je geen tijd hebt en snel een taartje wilt maken.
in principe is het niet nodig om dit au-bain marie te doen, mits je goed blijft roeren (niet kloppen!).
Je kan het vergelijken met het maken van gewone pudding, dat doe je ook niet au-bain marie, toch.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Lemoncurd vraagje (beetje spoed)
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.