1

Onderwerp: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

Het roeren van de lemoncurd, moet dat au-bain-marie of gewoon???

groetjes Wilma

2

Re: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

Ik doe het au bain marie.

3

Re: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

ik doe gewoon :D

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

4

Re: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

ik au bain marie, maar ik denk dat je vraag een beetje onduidelijk is ;)

Enthousiaste groet, Maxime

5

Re: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

Ik heb hem in een potje bij de ah gekocht en deze is heerlijk :9

6

Re: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

Ik heb em maar op een vuurtje gezet en aangedikt met maizena. Zal morgen even proeven of ie lekker is :D

groetjes Wilma

7

Re: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

Ik roer 'm altijd gewoon op het vuur. Wel constant roeren tot hij klaar is en een laag vuurtje. Is hier nog nooit misgegaan.

Re: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

Ook ik heb in het verleden wel eens een potje bij de AH gehaald.
Die is heerlijk,niets mis mee.Vooral als je geen tijd hebt en snel een taartje wilt maken.

Voor gezellige en leuke workshops en kinderfeestjes bel je Happy Cupcakies!

9

Re: Lemoncurd vraagje (beetje spoed)

in principe is het niet nodig om dit au-bain marie te doen, mits je goed blijft roeren (niet kloppen!).
Je kan het vergelijken met het maken van gewone pudding, dat doe je ook niet au-bain marie, toch.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com