1

Onderwerp: Vervoeren grote taart met chocolade afgesmeerd.

Ik heb een vraag gekregen of ik een taart voor 45 personen kan maken waar geen marsepein of fondant op zit en afgesmeerd wordt met chocolade of chocolade ganache.

Deze taart moet 180 km, dus 2 uur lang in de auto worden vervoerd, midden in augustus.

Mijn vragen:
- Het wordt een stapeltaart, kan ik dit het beste afsmeren met ganache of een klein laagje gesmolten chocolade?
- Hoe vervoer ik dat ding? In een koelbox? En waar haal ik dat of hoe maak ik zoiets geïmproviseerd?

Ik hoop dat jullie ideeën of ervaringen voor mij hebben.

..*Heerlijk aan het bakken*..

Re: Vervoeren grote taart met chocolade afgesmeerd.

Hoi,

Ik vraag ik me af waarom je een taart 2 uur moet vervoeren. Konden ze dichterbij niemand vinden die een taart voor ze wil maken?

3

Re: Vervoeren grote taart met chocolade afgesmeerd.

Ze willen graag dat ik de taart voor hun maak, dus ik kijk of het wel mogelijk is om dat te doen.
Ze komen uit Zwolle, maar willen in Tilburg hun bruiloft vieren.

..*Heerlijk aan het bakken*..

Re: Vervoeren grote taart met chocolade afgesmeerd.

Bij de sligro kun je tempex dozen krijgen, en anders zelf iets in elkaar knutselen met piepschuim. Daar dan wat koelelementen in en het zou moeten lukken.

Heb je wel airco in de auto? En misschien een idee om een theedoek voor de achterraampjes te hangen zodat er geen zo naar binnen komt.

Maar wat belangrijker is, wat voor vulling gaat er in je taart?

"Het geluk in uw leven hangt af van de aard uwer gedachten."
https://www.facebook.com/Suikertaartjes.Suuz http://suikertaartjes-wavy-taart.blogspot.com/