1

Onderwerp: SPOED: topping pretty woman rudolph

Ik ben op het moment bezig met de topping van een van rudolphs cupcakes namelijk prettywoman.

Voor degene die het boek niet hebben, maar misschien wel kunnen helpen.
Ik heb roomboter en poedersuiker 10 min gemixt.
Daar heb ik de BBR aangemaakt met champagne langzaam aan toegevoegd. Het leek erop dat het ging schiften, maar naar heel lang kloppen kwam het toch goed en werd het een mooi geheel.
Nu heb ik er de jam bij gedaan, maar nu is het net of het weer gaat schiften. Komt dit nog goed en moet ik blijven kloppen of is het nu mis gegaan en moet ik opnieuw beginnen.

Er staat namelijk dat je maar heel even moet mixen als je de jam erbij doet zodat je een mooi gemeleerd effect krijgt!

Wie oh Wie kan mij helpen! het moet over 2 uur klaar zijn!!!

2

Re: SPOED: topping pretty woman rudolph

Is het nog gelukt met doorkloppen? Je zal dan alleen geen gemeleerd effect hebben gekregen.

Maar dat schiften door toevoeging van jam heb ik hier vaker gelezen. Misschien is het beter om eerst een klein béétje botercrème te mengen met jam en dan pas toevoegen aan de rest van de crème?

"Ik weet het zeker...........denk ik!"

Re: SPOED: topping pretty woman rudolph

na bijna een half uur kloppen en 2x 10 sec in de magnetron is het uiteindelijk gelukt. Wilde bijna opnieuw beginnen toen het de goede kant op ging.

Ja las het ook, maar duidelijke tips kon ik niet vinden.