Onderwerp: Cupcakes..... wie heeft de gouden tip?
Alle topics er al over gelezen, maar de meeste bakken de cupcakes van Nigella, maar ik heb de mix van de webshop, gewoon omdat ik hem lekkerder vind en hij kruimelt niet.
Nu heb ik er vandaag weer een flink aantal gebakken, maar ze zijn niet echt naar mijn zin, in het midden flinken bergen, zeg maar, en niet mooi egaal. Instorten doen ze dan weer niet.
Ik heb de kitchenaid en een heteluchtoven. Met taarten voer ik de temperatuur altijd langzaam op, de cupcakes bak ik 15 min op 180 graden.
Dus als iemand me kan helpen graag, moet er vrijdag 300 afhebben om te decoreren!??!!



, maar mijn "probleem" staat er niet tussen: de mijne stijgen op! Ik vul ze met een spuitzak tot 2/3, dan in de oven (stapsgewijs naar 180 graden) en van boven zijn ze prachtig recht, maar helaas maar een goede cm dik, daaronder zit allemaal lucht!
, maar voor de zekerheid heb ik laatst een mix van de super geprobeerd: zelfde "probleem".
!
, kijken of dat helpt. Ik hoop het maar, zo kun je ze eigenlijk niemand voor zetten. Het lijkt heel wat, maar het is merendeel lucht
.