1

Onderwerp: geschikte vulling paastaart

Heehee!

Het is weer bijna Pasen en ik wil weer in een taart gaan maken.  :D
Ik maak altijd taarten met fondant en botercrème en dan nog een lekkere vulling.
Omdat ik een taart voor Pasen wil maken, lijkt het me leuk als het een typische paasvulling wordt.
Iemand ideeën? Zou echt heel fijn zijn!

Groetjes en fijn pasen! :)

I ♥ cakes.

2

Re: geschikte vulling paastaart

slagroom met advocaat en stukjes chocolade erdoor doet het hier altijd goed!
succes.

Re: geschikte vulling paastaart

Ik heb vandaag een taart afgemaakt gevuld met swiss meringue botercrème (eiwit:suiker:boter van 1:2:2). De ene helft op smaak gebracht met sinaasappel (LorAnn) en partjes mandarijn, de andere helft met citroen. :9
Een plaatje vind je op m'n blog (linkje onder mijn naam)

Veel suc6!

Twee keer knippen, nog te kort.

4

Re: geschikte vulling paastaart

sanria schreef:

slagroom met advocaat en stukjes chocolade erdoor doet het hier altijd goed!
succes.

mmm.. klinkt lekker!
die ga ik proberen.
wat zijn de verhoudingen of hoeveelheden?

I ♥ cakes.

5

Re: geschikte vulling paastaart

ik maak op dit moment een chocolade biscuit en die ga ik vullen met banaan-mascarpone-creme
wordt de eerste keer dus ben benieuwd of het in de smaak gaat vallen..!

6 Laatst bewerkt door marit-rk (07-04-2012 16:34)

Re: geschikte vulling paastaart

Bedankt voor jullie reacties!
Ik heb besloten om iets heel anders te maken, want ik moest vandaag al de ingrediënten halen.
'bokkenpootjesvulling'
Ik hoop dat hij lekker wordt.

I ♥ cakes.

7

Re: geschikte vulling paastaart

kan iemand mij met mijn advocaat probleem helpen? hihi
ik ga er vanuit dat iedereen de spritzen kent met zo'n toef advocaat creme er op. dat spul is niet te hard niet te zacht en gyganties lekker
weet iemand hoe ik dat kan maken?