26

Re: Biscuit dagen van te voren maken

Etspaghet schreef:

Bij banketbakkers liggen de plakken biscuit ook gewoon in de vriezer :)

Precies, is echt geen probleem, voor een paar dagen zéker niet. En in een goede vriezer droogt een goed verpakt biscuit echt niet uit. Wél in de zak laten ontdooien.

Groetjes Wendy
Morgen maar weer eens géén SAS-dag...

27

Re: Biscuit dagen van te voren maken

Ik vries in de maand september ook altijd mijn biscuits in.
Ook omdat ik geen tijd heb, en niet omdat ik een opdracht heb,
maar puur omdat er 2 jarig zijn in 1 week hier thuis.

Verder inderdaad wel in de zak laten ontdooien.

Je hebt geen reden nodig om taart te bakken,
elke dag is een feestje ;-)

28

Re: Biscuit dagen van te voren maken

janneke@britt schreef:

Hoelang van te voren moet je hem dan uit de vriezer halen en laat je de zak dicht of zet je hem open


Het ontdooi heel snel, dus gewoon 2 uurtjes van te voren bij standaard maten en als t biscuit erg groot is dan wat langer denk ik.
Ik maak het bijna altijd 1,2,3 dagen van te voren en dan in keuken folie in de vriezer.
Succes!

Taart Smakelijk is de naam

29

Re: Biscuit dagen van te voren maken

ik bak glutenvrij, en dat is altijd droger.
Daarom heb ik mn cupcakes en biscuit in de vriezer.

Ik kook en bak glutenvrij :-))

30

Re: Biscuit dagen van te voren maken

Vissertjuh schreef:

ik bak glutenvrij, en dat is altijd droger.
Daarom heb ik mn cupcakes en biscuit in de vriezer.

Daarom zou je juist beter vers kunnen bakken, nu maak je het extra droog.
Probeer maar eens

Ik bak en kook, gluten en tarwevrij