1

Onderwerp: 2 vraagjes over vulling

hallo,

ik heb 2 vragen over vullingen.

1: ik zoek een vulling die een aantal eisen heeft van de klant. namelijk niet te zoet, lekker luchtig, niet te machtig. Zelf zou ik het graag een lichte kleur geven omdat het voor een regenboog pushup cake is. Heeft iemand een lekker idee!

2: Ik mag een taart maken met als vulling aarbeienbavaroise. Deze taart moet ik al een tijd van te voren maken en invriezen, omdat ik de dag van te voren geen tijd heb.
Nu weet ik dat deze bavaroise ook wel eens ingevroren wordt door de makers en dan verkocht aan de winkel.
Nu is mijn vraag of ik deze dan nog kan gebruiken voor mijn taart aangezien ik die moet invriezen.
Heeft iemand daar een mening over?

Heel erg bedankt voor de hulp!

Re: 2 vraagjes over vulling

Hoi!
Ik zou geen bavaroise uit de diepvries ontdooien en opnieuw invriezen....
Misschien is dit een idee;

taartenmaken.com/a-20252009/vullingen/bavaroise-aardbei-150-gram

Even de www.  ervoor zetten!

Groetjes, Esthers Feestelijke Taarten!
https://www.facebook.com/#!/EsthersFeestelijkeTaarten

3

Re: 2 vraagjes over vulling

citroen(kwark)mousse :Y
witte chocmousse  :9  (maar da's misschien wel te zoet :think: )

Ik zou zelf de aarbeimousse maken (supersimpel, staat hier bij recepten).

Eerst denken dan doen..... zoooo moeilijk!
www.facebook.com/TaartNatuurlijk   www.taartnatuurlijk.nl

Re: 2 vraagjes over vulling

Esther161068 schreef:

Hoi!
Ik zou geen bavaroise uit de diepvries ontdooien en opnieuw invriezen....

Ja dat zou ik dus ook niet doen, maar als ik het bedrijf niet zou kennen zou ik nooit geweten hebben dat het al ingevroren is geweest omdat het niet bevroren te koop is.

bedankt voor de tip.

Re: 2 vraagjes over vulling

iemand nog een ideetje voor vraag 1?