1

Onderwerp: Vraag over MMF

Ik had ergens gelezen dat fondant als je fondant over je kapsel gaat leggen dat je dat bij een bepaalde temperatuur moet doen.
Is dat zo?

En is dat met mmf ook zo? en welke temperatuur moet dat dan zijn?

Ik ga binnenkort mijn eerste taart maken en wil het wel goed doen :)

groetjes

Re: Vraag over MMF

Hmm... een exacte tempratuur is bij mij niet bekend.
het is wel zo dat wanneer fondant (ongeacht welke) koud is veel "stugger" is en wanneer fondant warm is"slapper" wordt.

Ik denk dat je voor jezelf uit moet maken wat jij het fijnst vindt werken.
Ik gebruik mijn materiaal over het algemeen op kamer tempratuur. Door het kleuren en het kneden wordt het sowieso iets warmer.

Succes!  :thumb:

Gr. Lies(beth)
Omdat er iedere dag wel iets te vieren valt is er dus altijd een reden voor TAART! www.zininTAART.com

3

Re: Vraag over MMF

weet je misschien ook hoelang je mmf kan bewaren? en hoe?

Dan kan ik bv vandaag de mmf maken en dan morgen de biscuit enzo. of is dat niet handig?