1 Laatst bewerkt door bakerellaa (11-03-2012 20:57)

Onderwerp: (SPOED) bakring lekt langs alle kanten

hoi dames,

heeeelllllppppp,

ik heb gisteren de ronde en vierkante bakringen gekocht en toen ik vandaag de biscuit wilde bakken voor een opdracht, lekte die volledig...heel mijn beslag naar de vaantjes   :(

hoe doen jullie dat zodat die niet lekt? (behalve dan bakpapier gebruiken?)

ik heb ook geprobeerd op de aanrecht met bakpapier natuurlijk  (want twijfelde aan mijn bakplaat),maar toen lekte die ook
(kan je je al voorstellen hoe mijn keuken eruit ziet  :mad:

groetjes

2

Re: (SPOED) bakring lekt langs alle kanten

euh, gewoon op n bakplaat zetten met bakpapier eronder? en dan pas vullen...

3

Re: (SPOED) bakring lekt langs alle kanten

zo heb ik het ook gedaan maar wilde niet lukken...

ben ik nu zo raar???  :s

4

Re: (SPOED) bakring lekt langs alle kanten

vreemd.. lijkt mij dat ie dan niet recht is.
en als je hem op zijn kop zet?

5

Re: (SPOED) bakring lekt langs alle kanten

oja, en is je beslag wel luchtig genoeg? als het op je aanrecht al er onderdoor loopt is misschien je beslag wel te dun. ik kan de kom (bijna) ondersteboven houden en het valt er dan niet uit.