Onderwerp: Marsepein kleuren
Als ik mijn marsepein gekleurd en de taart/cupcakes bekleed heb gaat de marsepein heel erg glimmen en dat vind ik niet zo mooi. Hoe komt dat en wat moet ik doen om dit te voorkomen?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Marsepein kleuren
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Als ik mijn marsepein gekleurd en de taart/cupcakes bekleed heb gaat de marsepein heel erg glimmen en dat vind ik niet zo mooi. Hoe komt dat en wat moet ik doen om dit te voorkomen?
Ik denk dat het vocht uit je cupcakes gaat zorgen voor de glans. Heb je iets tussen de marsepein en je cupcake gesmeerd? Ik doe een beetje botercreme ertussen.
Bewaar je je cc's in de koelkast en gaan ze glimmen als je ze er uit haalt? Dat komt door het temperatuursverschil en droogt vanzelf.
Alleen cc's die gevuld zijn met bv bbr moeten inde koelkast de rest hoeft niet.
Ik gebruik witte choc. pasta om af te smeren. Is neutraal van smaak en niet vochtig.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Marsepein kleuren
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.