1

Onderwerp: Zelf gemaakte roosjes van fondant

Maken jullie die van fondant of van marzepein,welke is makelijker en einde resultat is mooier.

Re: Zelf gemaakte roosjes van fondant

Fondant.

Hiermee kun je veel dunnere en fijnere blaadjes maken.

Gr. Lies(beth)
Omdat er iedere dag wel iets te vieren valt is er dus altijd een reden voor TAART! www.zininTAART.com

3

Re: Zelf gemaakte roosjes van fondant

Ik gebruik bijna altijd marsepein; vind dat rafelige aan de dunne blaadjes juist wel mooi!

taartenvanirma.simpsite.nl
Alles kan, behalve omhoog vallen, dat is onmogelijk...

4

Re: Zelf gemaakte roosjes van fondant

ik gebruik een combi van fondant met gumpaste (1:1)  :D

Met andere woorden het kan met allebei....

5

Re: Zelf gemaakte roosjes van fondant

De enige beperking is je eigen creativiteit. Fondant kun je dunner uitrollen dan marsepein, maar smaakt weer anders. Dikkere blaadjes hoeven ook niet lelijk te zijn. Het kan allemaal. Je kunt ook chocola gebruiken, of modelling chocolate, of gesmolten suiker, of candy melts. En zelfs met zachtblijvend spul als botercreme kun je bloemen maken. Wat je wilt!