1

Onderwerp: taart ronde bakvorm 24 cm?

heey
ben ik eindelijk weer
ik had niks te doen en ik heb nog beschuitmix staan van de pippoos
dus ik dacht waarom ga ik geen taart bakken?

dus straks ga ik naar de abelt heijn voor een ronde bakvorm 24 cm
heeft iemand daar een foto van hoe de taart eruit komt te zien?

en hoeveel water en eieren moet ik aan de beschuitmix toevoegen?
en wat is beter uit te rollen marsepein of fondant?

want de vorige keer had ik roze marsepein en dat werkte niet zo goed
en nu wil ik echt een keertje een mooi bekleede taart

groetjes liza

2

Re: taart ronde bakvorm 24 cm?

290 gr. mix, 225 gr. ei (is 5 stk. M), 30 gr/ml water (zie ook de hoeveelheden tabel in de linker kolom)

Marsepein of fondant is allebei prima te gebruiken, maar als je een combinatie maakt van beiden (marsefond dus) dan heb je een mengsel waarmee je de goede eigenschappen van beide producten gecombineerd hebt.
Bekleden is gewoon niet heel eenvoudig, maar geduld hebben en gewoon vaak doen zijn het recept om mooi te kunnen bekleden.

Een foto: tsja, dan zou je de taartenparade eens moeten bekijken. Daar staan er zooooooo veel!  ;)

Succes!

Dat is toch een TAART waard!