1

Onderwerp: Witte ganache

Hallo allemaal!

Ik heb al even zitten zoeken op het forum, maar kom er niet helemaal uit, hoop dat iemand mij even kan helpen...

Als ik zometeen de witte ganache opklop en dit als laag in een taart gebruik, wordt dit dan na invriezen gewoon een romige choco laag of wordt het echt super hard???

Alvast bedankt!
Caroline

facebook.com/caro.taartencupcakes

2

Re: Witte ganache

hij wordt in principe knoerperd hard. maar na lang uit de koeling te hebben komt het meestel goed.
Je kunt het beste er een mengsel van maken.
-meer slagroom toevoegen dus meer een wittechoco-room
-cream cheese toevoegen
-nieuw recept van forum met yoghurt

Maar dan wordt de chocolade wat minder vast.

Enthousiaste groet, Maxime

Re: Witte ganache

:rolleyes:  :s oeps! Ik lees dit nu net te laat.... Heb t dus opgeklopt en een laag gevuld.... Oh oh.. Maar lang uit de koeling en het zou dan weer zacht moeten worden?

facebook.com/caro.taartencupcakes

4

Re: Witte ganache

Als het uit de koelkast zacht genoeg is om op te kloppen dan moet dat goed komen als het weer ontdooid is hoor! :Y

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Re: Witte ganache

Okeee gelukkig dankjewel voor je reactie! De taart is voor dinsdag, dus haal m er morge dan maar alvast iets eerder uit..

facebook.com/caro.taartencupcakes