Wat voor boter heb je dan gebruikt?
Vermoedelijk was ie nog niet gaar
Zijn je eieren wel vers?
Heb je de oventemperatuur wel eens gecontroleerd met een oventhermometer?
Op welke hoogte staat de vorm in je oven, midden, bovenin, onderin?
Draait ie of staat de boel stil
Ik zou beginnen met het eens te proberen met biscuit mix van Funcakes
Daarmee kan er minder mis gaan.
Een goed gelukte biscuit kun je na het afkoelen prima in de vriezer lang bewaren.
Het is voor het in lagen snijden zelfs makkelijker als ie ingevroren is geweest
Wat de mousse vraag betreft kan ik je verder niet helpen.
Misschien is het beter te beginnen met makkelijke vullingen waar weinig mis mee kan gaan zoals dun laagje jam, laagje Banketbakkersroom, laagje botercreme van de mix met een smaakje erdoor.
Gr,
John
Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.