Onderwerp: Botercreme met aardbeiensaus....HELP!!!!!!!!!

Hallo allemaal,

Ik wil vandaag cake pops gaan maken. Ik wil dit graag doen met botercreme die naar aardbei smaakt. Ik heb nog aardbeiensaus in de kast staan, maar weet niet precies hoe ik die nou moet verwerken.
Ik heb de botercreme mix uit de webshop, en nu vraag ik me af of ik die gewoon volgens recept kan maken en daar aardbeiensaus aan toe kan voegen. Moet ik dan de hoeveelheid vocht die je toevoegd om de bc te maken halveren, dus helft water helft aardbeiensaus, of gewoon volgens recept maken en op het eind de saus toevoegen? Dit i.v.m. het vochtgehalte van de bc.
Hij moet natuurlijk nog wel goed stevig zijn als ie klaar is, anders blijven de pops nie plakken!  :s

Iemand een tip pls?

Groetjes,
Annemiek

2

Re: Botercreme met aardbeiensaus....HELP!!!!!!!!!

Kun je niet Saroma-poeder toevoegen?

groetjes Wilma

Re: Botercreme met aardbeiensaus....HELP!!!!!!!!!

Wollie schreef:

Kun je niet Saroma-poeder toevoegen?

Heb ik ook nog in de kast staan! hihi
Hoeveel zou ik daarvan erdoorheen moeten doen?

Bedankt voor je snelle reactie!

4

Re: Botercreme met aardbeiensaus....HELP!!!!!!!!!

Oei, geen idee! Beetje bij beetje en af en toe even proeven?

groetjes Wilma

5

Re: Botercreme met aardbeiensaus....HELP!!!!!!!!!

Je kan het water voor de mix vervangen door saus, of een deel dat hangt af van de smaaksterkte van de saus.
Als je de botercreme voor de cakepops gebruikt zou ik minder vocht dan gebruikelijk toevoegen, bv 150 ml ipv 200. Dan blijft ie een stuk steviger

Groetjes van Mireille
www.taartopmaat.nl