Onderwerp: Vraagje bescuit, mixer, bekleden
Hallo! Ik ga morgen mijn allereerste echte taart maken. Nu zit ik nog met een aantal vraagjes, dus hopelijk kunnen jullie mij verder helpen. Bij "Welk recept heb ik nodig?" staat: "De basis van een taart is je taartbodem", maar dit is niet letterlijk de bodem toch? En bij Basisbiscuit staat dat je 25 gr. maizena nodig hebt, maar ik kon dit bij de Jumbo en Dirk niet vinden. Is dit ingrediënt perse nodig? Of kan ik het ook zonder doen. En zo niet, waar kan ik dit kopen? Het mixen van biscuit, kan dat met een staafmixer of is een handmixer beter? Ik heb een bakvorm van 26 en ik wil graag een varkenshoofd maken. Als vulling gebruik ik slagroommouse. Kan ik de taart het beste doormidden snijden en er dan een extra vulling in doen, of de taart twee keer maken? Dat ik een dubbele taart heb zeg maar. Ik heb in de webshop alleen maar fondant gekocht maar had achteraf gelezen dat marsepein beter is om te bekleden. Hebben jullie verder nog tips voor me? Alvast bedankt!!