1

Onderwerp: bisquit snijden

hallo
ja ik ben nog maar een beginneling maar ga binnenkort mijn 3 de taart maken voor een opdracht nu is het de eerste 2x verkeerd gegaan met de bisquit hij was wel te eten hoor maar ik had een bolletje bovenop moet ik deze eraf snijden????? en dan de taart omdraaien of iets dat is het puntje waar ik tegen aanloop
ik gebruik een 20 cm bakvorm en gebruik mix van fun cakes
iemand tips

2

Re: bisquit snijden

Wanneer je de biscuit omkeert ben je het puntje bovenop kwijt en heb je een mooie rechte bovenkant. Staat de biscuit toch heel scheef door het puntje dan kun je die er alsnog afsnijden. Succes!

Re: bisquit snijden

Je kan voor het bakken een kuiltje maken in het midden van je deeg, dan krijg je als het goed is geen bolling meer bovenop,

Succes!

4

Re: bisquit snijden

Oké bedankt voor de tips heb ik wat aan top forum
Want als je hem omdraaid dan zakt dat puntje zeker in? En moet dat gelijk als ie uit de oven komt?

5

Re: bisquit snijden

miranda1986 schreef:

Oké bedankt voor de tips heb ik wat aan top forum
Want als je hem omdraaid dan zakt dat puntje zeker in? En moet dat gelijk als ie uit de oven komt?

Als ik mijn biscuit uit de oven haal, stort ik 'em direct op een rooster (dus met de strakke kant boven). Deze strakke kant houd je dus gewoon als bovenkant. Is je taart altijd mooi recht. :)

6

Re: bisquit snijden

MirandaB schreef:
miranda1986 schreef:

Oké bedankt voor de tips heb ik wat aan top forum
Want als je hem omdraaid dan zakt dat puntje zeker in? En moet dat gelijk als ie uit de oven komt?

Als ik mijn biscuit uit de oven haal, stort ik 'em direct op een rooster (dus met de strakke kant boven). Deze strakke kant houd je dus gewoon als bovenkant. Is je taart altijd mooi recht. :)


thanks!!!!! ga er hopelijk snel mee aan de slag