1

Onderwerp: Banketbakkersroom met cocos

Het is niet echt een recept maar is wel echt lekker!!
Morgen ga ik voor mijn hummy een boobycake maken en ik was in de AH om de laatste dingetjes nog te halen en kreeg een heldere ingeving Cocos melk i.p.v water in de banketbakkersroom poeder.

Heb het net alvast gemaakt zodat het even kan rusten en even een lepetje geproefd maar echt de moeite waard om het te maken.

Op de verpakking ( van Dr Oetker) staat dat je er 400 ML water in moet doen, bij de AH heb je blikjes met cocos melk, die precies 400 ML bevatten. gewoon de verpakking volgen.
je krijgt een lekkere exotische vanille banketbakkersroom.
De smaak is niet overheersend, maar mooi in balans.

Wou het graag met jullie delen en ben benieuwd wat jullie ervan vinden als jullie het proberen.

Groetjes Carla.

2

Re: Banketbakkersroom met cocos

zeker het onthouden waard! dankje!

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

Re: Banketbakkersroom met cocos

ah leuke tip!

Re: Banketbakkersroom met cocos

ah leuke tip!

5

Re: Banketbakkersroom met cocos

Lijkt mij heerlijk in combinatie met de tropische vlaaivulling van HAK! Die vlaaivullingen zijn hier favoriet in combinatie met banketbakkersroom, dus ik ga het zeker een keer proberen!