Onderwerp: banketbakkersroom met espresso

hallo allemaal ik ga mokka en choco cc's maken ik wil het reecept van cupcakerecepten.nl gebruiken met boter en banketbakkersroom en nou wilde ik door  een deel van de topping een beetje koffie en cacao doen voor een mokka smaak en door de andere een beetje gesmolten chocola hebben jullie nog tips?

'' Make cakes, no war'' ♥

2

Re: banketbakkersroom met espresso

Ik begrijp eigenlijk niet zo goed wat je nu bedoeld? Heb je het over de topping? Ik maak mijn mokka altijd met koffie en chocolade en niet met koffie en cacao

Re: banketbakkersroom met espresso

Ja sorry dat bedoel ik , kan je mij jou receptje geven?

'' Make cakes, no war'' ♥

4

Re: banketbakkersroom met espresso

Ik begrijp niet zo goed welke toppings je wilt maken want je wilt toch verschillende toppings maken?

Ik kan mijn receptje voor mokka niet zo snel vinden maar volgens mij is het dit: maak merengue botercreme (zie recept hier op de site) en dan smelt ik 35 gram pure chocolade in een kopje espresso en doe dit bij de botercreme, ik vind het zelf een heel lekkere mokka.

Verder kun je van Patidess heel veel smaken kopen die je door je botercreme kunt doen voor een lekkere topping.