Ik denk dat jij de marsepein in de cutter stopt? Je moet hem echt als uitsteker gebruiken, zeg maar zoals je koekjes uitsteekt. Dus je maakt een strook die zo lang is als je taart en duwt de cutter in de marsepein op de gewenste plek. Dan eraf halen en het volgende stuk van je strook bewerken. Als je helemaal klaar bent, de taart op de plek waar hij moet komen iets vochtig maken, optillen en de strook om je taart heen plakken. Mocht ie breken dan kun je dat vaak wel verhelpen door de stukjes netjes tegen elkaar te leggen op de breuklijn. Je kunt ook de strook op een stukje folie rollen en om je taart weer afrollen.
Als je cutter blijft hangen aan je marsepein kun je hem inderdaad licht insmeren met crisco of zoiets, maar ik heb er echt nooit last van gehad...
Groetjes, Jozien.
Eigen taart is goud waard! ;)
Klik
HIER voor mijn linksite allesovertaart.nl met how to's en
HIER voor links van medebaksters!