1

Onderwerp: Devil's Food & French Vanilla

Kennen jullie die Duncan Hines chocolade en vanille cake "Moist Deluxe"
Heeft iemand ervaring met deze cakes?

Van deze chocolade en vanille wil ik een checkerboard cake maken en overgieten met ganache. Ik pieker me suf over de vulling.

Ik wil eigenijk zo'n 'handgemaakte-pure-chocolade-kersenbonbon'-smaak in die cake. Maar hoe bereik je dat?

Culinaire tips zijn welkom!

Grtz,
Lampie

Re: Devil's Food & French Vanilla

Ik heb ze wel eens gemaakt. Vond het erg tegenvallen eigenlijk. Als de taart in de oven staat ruikt het niets een naar chocolade, laat staan naar cake. En de smaak vond ik ook tegenvallen. Ik heb het hele handeltje bij mijn buren gedumpt (die hebben geen gevoel voor verfijnde smaak ;) )

Mijn taartjes zijn ook te zien op: http://mamasas.mijnalbums.nl/

Re: Devil's Food & French Vanilla

Ik neem ze vaak wel mee als we in Amerika op vakantie zijn,ik vind ze zelf wel heel erg lekker,heel erg anders dan gewoon cake,echt veel vochtiger!!Vandaar "moist".

Re: Devil's Food & French Vanilla

Beautiful Creations schreef:

Ik heb het hele handeltje bij mijn buren gedumpt (die hebben geen gevoel voor verfijnde smaak ;) )

Verklap deze site dan maar niet aan de buren :)

Grtz,
Lampie