1

Onderwerp: Chocolade BC van Nigella

Gebruiken jullie deze alleen om te vullen of ook om mee af te smeren?
Staat vast ergens op het forum al, maar ik kan het niet vinden...

Dank alvast!

2

Re: Chocolade BC van Nigella

Welk recept is dat precies? Ik vind alles wat Nigella maakt lekker.

Ik denk dat je er ook mee af kan smeren

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

3

Re: Chocolade BC van Nigella

175 g pure chocolade (minstens 70%)
250 g ongezouten zachte boter
275 g suikerbakkerspoeder gezeefd/poedersuiker gezeefd
1 tbsp vanille extract

Gewone botercreme maken en dan gesmolten chocolade erdoor kloppen. Lijkt mij heerlijk!

4

Re: Chocolade BC van Nigella

Kijk, daar was ik nou net naar op zoek voor een moddertaart. Bedankt dus.

Er zit trouwens geen water in, dus afsmeren moet wel gaan, denk ik.

5

Re: Chocolade BC van Nigella

Taartje74 schreef:

175 g pure chocolade (minstens 70%)
250 g ongezouten zachte boter
275 g suikerbakkerspoeder gezeefd/poedersuiker gezeefd
1 tbsp vanille extract

Gewone botercreme maken en dan gesmolten chocolade erdoor kloppen. Lijkt mij heerlijk!


Lekkerrrrrrrrrr!!!!!!!

Ik bak in een 4-oven AGA,
Aga gebruikers groep: https://www.facebook.com/groups/715038115222711/

6

Re: Chocolade BC van Nigella

Update, lukte prima! Bleef goed zitten, zie parade!  ;)