Onderwerp: Chocolade BC van Nigella
Gebruiken jullie deze alleen om te vullen of ook om mee af te smeren?
Staat vast ergens op het forum al, maar ik kan het niet vinden...
Dank alvast!
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocolade BC van Nigella
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Gebruiken jullie deze alleen om te vullen of ook om mee af te smeren?
Staat vast ergens op het forum al, maar ik kan het niet vinden...
Dank alvast!
Welk recept is dat precies? Ik vind alles wat Nigella maakt lekker.
Ik denk dat je er ook mee af kan smeren
175 g pure chocolade (minstens 70%)
250 g ongezouten zachte boter
275 g suikerbakkerspoeder gezeefd/poedersuiker gezeefd
1 tbsp vanille extract
Gewone botercreme maken en dan gesmolten chocolade erdoor kloppen. Lijkt mij heerlijk!
Kijk, daar was ik nou net naar op zoek voor een moddertaart. Bedankt dus.
Er zit trouwens geen water in, dus afsmeren moet wel gaan, denk ik.
175 g pure chocolade (minstens 70%)
250 g ongezouten zachte boter
275 g suikerbakkerspoeder gezeefd/poedersuiker gezeefd
1 tbsp vanille extractGewone botercreme maken en dan gesmolten chocolade erdoor kloppen. Lijkt mij heerlijk!
Lekkerrrrrrrrrr!!!!!!!
Update, lukte prima! Bleef goed zitten, zie parade!
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Chocolade BC van Nigella
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.