Onderwerp: tips graag!! mixen/ kloppen met kitchenaid classic
Sinds afgelopen weekend ben ik in het bezit van een kitchenaid classic.
Omdat ik hem enkel gebruik voor cc en taarten en echt een sporadische keer voor brood leek mij dit een prima aankoop.
Nou de eerste 3 ladingen cc zijn mislukt!!! Dat is me echt nog nooit gebeurt!
Ze komen prachtig op, de mix ziet er ook super uit maar zodra ik ze af laat koelen storten de cc in en wordt het een "glazige"bende.
Ik bak de cc overigens niet in de oven maar in een cc "tostiijzer" en normaal komen ze daar juist perfect uit.
Nou moet ik zaterdag biscuits bakken voor een prinsessentaart en een "kado"taart. Ik maak normaal zelf m'n mix (eieren, suiker, bloem, zout) En mix dan eerst de eieren met suiker en zout flink op en schep de bloem er door. Krijg altijd perfecte kapsels maar heb nu last van kudwatervrees nu ik me nieuwe mixer heb.
Wie heeft voor mij tips hoe ik m'n Kitty het beste kan gebruiken???
M'n man ziet me aankopen als ik me 10 euro handmixer er straks weer bij pak