1

Onderwerp: Vulling schuddebuikjes

Iemand dit al een keer als vulling gebruikt?
Hoeveel heb je van alles nodig?

2

Re: Vulling schuddebuikjes

Ik maak botercrème. (kan met swiss meringue botercrème, maar natuurlijk ook met de botercrème mix van funcakes o.i.d)
Wanneer die klaar is, gooi ik er op het oog schuddebuikjes in terwijl ik de mixer op de laagste stand aan heb staan.

Je moet wel zorgen dat het geheel niet te brokkelig wordt, want dan kun je het niet meer smeren, maar ook niet te weinig erin, want dan proef je het niet. Als je denkt dat het goed is, kun je altijd even proeven om zelf te oordelen of het goed is.

..*Heerlijk aan het bakken*..

3

Re: Vulling schuddebuikjes

Je kan ook een laagje schuddebuikjes bovenop een laag botercreme of zwitserse room leggen. Dit vind ik zelf makkelijker dan het door iets heen mixen, zeker omdat ik normaal gesproken vrij dun vul.

Mijn doos schuddebuikjes is nog niet half leeg na een paar kleine taartje (keertje 10, keertje 20 en nog wat bij probeertaartjes)

4

Re: Vulling schuddebuikjes

Ja want ik hou niet van botercreme hihi