Onderwerp: Vulling schuddebuikjes
Iemand dit al een keer als vulling gebruikt?
Hoeveel heb je van alles nodig?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling schuddebuikjes
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Iemand dit al een keer als vulling gebruikt?
Hoeveel heb je van alles nodig?
Ik maak botercrème. (kan met swiss meringue botercrème, maar natuurlijk ook met de botercrème mix van funcakes o.i.d)
Wanneer die klaar is, gooi ik er op het oog schuddebuikjes in terwijl ik de mixer op de laagste stand aan heb staan.
Je moet wel zorgen dat het geheel niet te brokkelig wordt, want dan kun je het niet meer smeren, maar ook niet te weinig erin, want dan proef je het niet. Als je denkt dat het goed is, kun je altijd even proeven om zelf te oordelen of het goed is.
Je kan ook een laagje schuddebuikjes bovenop een laag botercreme of zwitserse room leggen. Dit vind ik zelf makkelijker dan het door iets heen mixen, zeker omdat ik normaal gesproken vrij dun vul.
Mijn doos schuddebuikjes is nog niet half leeg na een paar kleine taartje (keertje 10, keertje 20 en nog wat bij probeertaartjes)
Ja want ik hou niet van botercreme hihi
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Vulling schuddebuikjes
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.