1

Onderwerp: zwitserse room met verse vruchten?

ik heb een opdracht waarvan 2 taarten met zwitserse room met 'iets van verse vruchten' Maar omdat ik met de vullingen nogal beginneling ben graag hulp van jullie  :)

Hun eigen ideetjes waren, zwitserse room met verse banaan...
Nu denk ik zelf om 1 laag zw room te doen en de andere met slagroom met schijfjes banaan. weet alleen niet of dit bruin gaat worden?

En de andere taart wilden ze zwitserse room met verse frambozen...
nu weet ik al helemaal niet hoe ik frambozen moet verwerken!!
Dus ik dacht (voor mn eigen veilige gevoel :o ) om frambozenjam te nemen...

maar als iemand hiervoor tips heeft hoe ik het wel kan doen zijn die zeker welkom,
anders wil ik ook graag weten welke verse vruchten er wel bij kunnen?

Thnx alvast!!

** Hip & Sweet **

2

Re: zwitserse room met verse vruchten?

je kan de plakjes banaan ook op de zw room leggen!

frambozen uit diepvries in de zw room drukken.

room ed die trekken niet/nauwelijks in het biscuit, het biscuit kan daardoor vrij droog worden de 2e dag. dit kan je voorkomen door het biscuit te tremperen! (zoek maar eens voor alle mogelijkheden)
je kan dan bijv een heeeeel dun laagje bijpassende jam onder de room doen. of biscuit besprenkelen met bijv citroenranja (1deel ranja, 3delen water volgens mij)maar maak het niet te nat!

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

3

Re: zwitserse room met verse vruchten?

Dit is wel een vulling die in de koelkast moet en binnen een dag opmoet. Dat je het weet...