1

Onderwerp: Weer een diepvriesvraag van beginneling :D

Hai!

Ik heb vandaag een taart (woensdag) gemaakt voor zaterdagochtend.

Kan ik hem nu nog wel het beste invriezen en vrijdagavond eruit halen?

Ik heb hem gevuld met bitterkoekjes van Mona en banketbakkersroom...

Alvast bedankt!

groet sheep

2

Re: Weer een diepvriesvraag van beginneling :D

Persoonlijk houd ik 24 uur aan. Dus 24 uur van te voren in de koelkast (of kelder) en 1 a 2 uur van te voren uit de koelkast. De plastic zak houd ik vaak nog dicht, als er geen condens te zien is dan haal ik 'm eraf, dat is vaak voordat tie aangesneden wordt.

Maar iedereen doet het anders.........

Succes in ieder geval  :thumb:

3

Re: Weer een diepvriesvraag van beginneling :D

Dank je voor je antwoord.

Maar nu dus nog wel in de vriezer doen dus?
En dan vrijdagochtend eruit halen?

Of kan ik hem nu ook tot zaterdagochtend in koelkast zetten...

4

Re: Weer een diepvriesvraag van beginneling :D

Ik zou hem in de vriezer bewaren hoor. Volgens mij is de standaard maximaal drie dagen in de koelkast. Als je langer moet overbruggen, in de vriezer doen.

5

Re: Weer een diepvriesvraag van beginneling :D

Tante Tien schreef:

Ik zou hem in de vriezer bewaren hoor. Volgens mij is de standaard maximaal drie dagen in de koelkast. Als je langer moet overbruggen, in de vriezer doen.

Inderdaad echt niet nu bewaren in de koelkast! In de vriezer er mee en vrijdag eruit halen!

6

Re: Weer een diepvriesvraag van beginneling :D

Dan ga ik een plekje vrijmaken in de vriezer!

Dank!

7

Re: Weer een diepvriesvraag van beginneling :D

Banketbakkersroom max 2 dagen bewaren in de koelkast...