1

Onderwerp: Welke taartbekleding is het minst zoet?

Hoi Hoi iedereen,

Welke taartbekleding kan ik gebruiken die niet zo zoet is?
Ik vind marsepein al mierzoet, fondant en botercreme heb ik nooit geproefd dus daar kan ik niet over oordelen.

En wat vinden jullie als taartbekleding het mooist en natuurlijk het lekkerste?

Groetjes

2

Re: Welke taartbekleding is het minst zoet?

Marsepein is er in verschillende "zoetheden". Degene die in de webshop wordt verkocht 1:1 is goed rolbaar, maar ook de zoetste soort die er is. 1:3 Is het minst zoet, maar ook weer duurder en lastiger rollen.

Ik vind zelf een hoge cake met een niet zoete vulling (bv. slagroom met gelatine en abrikozenjam) en dan de buitenkant met een flinterdun laagje botercr

3

Re: Welke taartbekleding is het minst zoet?

Evelien schreef:

Marsepein is er in verschillende "zoetheden". Degene die in de webshop wordt verkocht 1:1 is goed rolbaar, maar ook de zoetste soort die er is. 1:3 Is het minst zoet, maar ook weer duurder en lastiger rollen.

Ik vind zelf een hoge cake met een niet zoete vulling (bv. slagroom met gelatine en abrikozenjam) en dan de buitenkant met een flinterdun laagje botercr

4

Re: Welke taartbekleding is het minst zoet?

De marsepein van de webshop is 1:3 (1 deel amandel, 3 delen suiker) en juist daardoor is het beter rolbaar.
1:1 is minder zoet, duurder en moeilijker te rollen.

Groetjes,
Mirjam

If life gives you lemons, make lemoncurd.

Berichten [ 4 ]

Pagina's 1

Log eerst in inloggen or registreren om te reageren

DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bekleden » Welke taartbekleding is het minst zoet?