Onderwerp: Afsmeren met ganache,hoe bewaren?

Misschien is hier al meerdere keren antwoordt op gegeven maar ik kan het zo gauw niet vinden.
Mijn vraag..

Bewaar ik een beklede taart die afgesmeerd is met ganache (gevuld met een vulling die buiten de koelkast kan),in de koelkast of kan hij er ook buiten?

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.

Re: Afsmeren met ganache,hoe bewaren?

Niemand?

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.

3

Re: Afsmeren met ganache,hoe bewaren?

In ganache zit slagroom, dus in de koelkast.

Jacqueline

Re: Afsmeren met ganache,hoe bewaren?

Als je de room aan de kook hebt gebracht (dus niet alleen een beetje verwarmen in de magnetron om de chocolade te laten smelten) mag 'ie buiten de koeling.
Maar ik hou voor mezelf altijd aan: ik bewaar de taart in de koeling tot 'ie opgehaald wordt (ongeacht de vulling etc) en informeer de ontvanger bij het ophalen dan hoe hij hem verder moet behandelen (wel of niet in de koeling).

Life is what you bake it.

Re: Afsmeren met ganache,hoe bewaren?

Meiden,bedankt!

Het gaat niet om de weg die je inslaat,maar het spoor dat je nalaat.