1

Onderwerp: Droog biscuitdeeg

Hallo allemaal,

Ik heb de afgelopen weken steeds een taart gemaakt en het biscuitdeeg lukt iedere keer prima en is lekker.
Maar na het vullen en zeker de dag erna wordt het deeg erg droog, heeft iemand daar een oplossing voor??
Het gaat het er dus om dat het biscuit na het vullen droog wordt!??

Alvast bedankt!!

Re: Droog biscuitdeeg

Dat is eigenlijk altijd daarom doe je er vulling tussen om het ook een lekker smaakje en iets natter ertussen : volgens mij
misschien moet je een keer een andere receptje proberen?

'' Make cakes, no war'' ♥

Re: Droog biscuitdeeg

Misschien even de zoekfunctie gebruiken... wijst voor zich en daar vind je zeker antwoord op je vraag. Heb je even gemeldt deze rubriek is om je bruids- en/of stapeltaart te showen!

4

Re: Droog biscuitdeeg

je staat hier verkeerd heb je even gemeld deze moet volgens mij bij bakken en vullen

Re: Droog biscuitdeeg

[move]--> bakken&vullen

groetjes Tirza     
www.facebook.com/TaartvanTirs