1

Onderwerp: Vraagje

Ik wil vandaag een trein vorm gaan halen en nu dacht ik ergens gelezen te hebben dat je fondant of marsepijn kunt smelten en dan je cakje bijvoorbeeld er in dompelen maar kreeg het niet gevonden.

heeft iemand enig idee hoe dit moet?

Alvast bedankt

Miranda

2

Re: Vraagje

Daar kun je beter vloeibare fondant voor gebruiken (als je deze techniek wilt gebruiken). Dit kun je kopen in vloeibare vorm.

Persoonlijk zou ik altijd voor normaal bekleden gaan met een trein.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

3

Re: Vraagje

Bedankt kadohke , en zou jij deze  afsmeren met botercreme? Of  bekleden meteen met fondant om de details niet weg te smeren?

4

Re: Vraagje

ik zou het bakken van cake en dan evt instrijken met verdunde jam (zonder stukjes) zodat het fondant blijft plakken of heeeeel dun botercreme. Fondant niet te dik uitrollen en met je handen (of een ander stukje fondant) de details er in wrijven.

I eat, sleep and breathe cakes!
Kijk voor mijn taarten en workshops op  www.Kataartjes.nl

5

Re: Vraagje

Super bedankt voor de tips als ik.er gemaakt heb zal ik fotos laten zien