1

Onderwerp: Enig idee hoe dat kan???

Ik bak al maaaaaaaaaaanden op dezelfde manier taarten in dezelfde oven...
Nu een tijdje terug al voor het eerst... alle taarten zijn aan de onderkant gewoon 1 groot vel! De onderkant loopt helemaal bol en is niet mooi recht zoals de bakvorm..
Iemand enig idee hoe dit kan? En hoe ik dit kan verhelpen??
Zo is taarten bakken niet leuk meer :(

Ik gebruik altijd de gewoon biscuitmix, oven op 180 graden, taartje er 30 minuten in... nooit problemen gehad...

HELP :(

2

Re: Enig idee hoe dat kan???

Misschien vet je met iets anders in dan eerst? Of je vet te veel in?

3

Re: Enig idee hoe dat kan???

Echt een vraag voor John, ik zou het zelf niet weten. John?

4

Re: Enig idee hoe dat kan???

Is je vorm wel mooi recht onderaan? Misschien volgende keer de onderkant op iets plat leggen, en dan op de bovenkant iets zwaar zodat beide kanten recht worden  :)

5

Re: Enig idee hoe dat kan???

Tante Tien schreef:

Echt een vraag voor John, ik zou het zelf niet weten. John?

Wie is John??

6

Re: Enig idee hoe dat kan???

Ik denk dat het aan mijn mixer heeft gelegen.. die is er ook halverwege mee opgehouden...
Ben met de hand verder gegaan.. en dat ging wel beter !! Toch blijf ik lucht houden onderin :(

7

Re: Enig idee hoe dat kan???

Summer1985 schreef:
Tante Tien schreef:

Echt een vraag voor John, ik zou het zelf niet weten. John?

Wie is John??

Pardon: JPS. Hij lijkt altijd veel technische kennis te hebben van bakken en komt zo hulpvaardig over.

8

Re: Enig idee hoe dat kan???

Ow hahahaha, ken hem niet :P