1

Onderwerp: scheef bakken, wel gaar ?

Ergens hier op het forum heb ik eens gelezen dat je je gewone vorm scheef in de oven kunt zetten.
Dit wil ik eens proberen met cakebeslag.
Ik vraag me af of het wel goed gaar wordt of dat het dikke gedeelte lang duurt en het dunne dan heel erg droog is.
Iemand hier ervaring mee?

Mijn faceboekpagina met mijn taartjes
http://www.facebook.com/pages/Home-made … 1595328591

2

Re: scheef bakken, wel gaar ?

Valt wel mee met dat uitdrogen. Ligt er natuurlijk wel aan hoe schuin je de vorm zet.
Houd er wel rekening mee dat het diepe deel van je vorm niet hoger gevuld wordt dan de bekende 3/4 en dat je bij het ophogen met bakpapier niet te ver over laat steken. Er komt na iets meer druk op een kant door de scheve stand.

Suc6,
John

Oordeel niet over mensen voordat je ze goed kent, de waarheid zou je nog kunnen verbazen.