1

Onderwerp: Champagnecreme opnieuw invriezen?

Ik heb afgelopen week de champagnecreme van de site gemaakt en ingevroren. Vandaag heb ik de taart afgemaakt, maar ik heb erg veel creme over en vind het zonde om weg te gooien.
Kan ik deze opnieuw invriezen en later nog eens gebruiken? Hoe lang kun je vullingen ingevroren bewaren?

Aanhouder wint...

2

Re: Champagnecreme opnieuw invriezen?

ik zou nooit iets voor een tweede keer opnieuw invriezen.  :nooo
maar misschien hebben andere dames daar een andere ervaring mee?

Tegen de stroom ingaan is de enige manier om bij de bron te komen

3

Re: Champagnecreme opnieuw invriezen?

Volgens mij is het inderdaad niet zo handig om iets twee keer in te vriezen..

4

Re: Champagnecreme opnieuw invriezen?

Vullingen kan je niet opnieuw invriezen behalve ijs ;)

Re: Champagnecreme opnieuw invriezen?

Bedankt voor jullie reacties.
Dan zal ik toch die overheerlijke creme wegdoen... :s

Fijne kerstdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar allemaal!!  :thumb:

Aanhouder wint...

6

Re: Champagnecreme opnieuw invriezen?

Niet wegdoen, maak je toch gewoon nog een klein taartje. ;)
Maar invriezen voor een tweede keer zou ik overigens ook niet doen.

7

Re: Champagnecreme opnieuw invriezen?

Wat overblijft kan je volgens mij nog 3 dagen bewaren om de vriezer dus dat wordt nog een taartje maken, haha