Ja, Je kunt gewoon bekleden,besmeren en als dijkje gebruiken.Het heeft de dikte van opgeklopte slagroom.Het wordt pas hard als je gaat koelen.
Als je het gebruikt met afsmeren dan kun je de eerste laag opbrengen en dan in de vriezer zetten voor 15 minuten.
Dan kun je de 2e laag aanbrengen en als je hobbels of bobbels hebt dan smeer je die glad met warm mes.(Doop die in kokend water en dan droog deppen)
Als je zeker wilt zijn dat je voldoende hebt neem dan van alles 250 cc en gram.Wat je over hebt vries je in. Als je het weer nodig hebt, een avond van tevoren eruit halen en even weer opkloppen.
Als je dit recept nog aanlengt met 250 gram banketbakkers room heb je ook een heerlijke vulling waar je bv smaakje(mokka,hazelnoot,vruchten)aan toevoegt en die je tussen je taart of op je cc`s kan spuiten.
Haal je taart op tijd (3 uur tevoren)uit de koeling want de boter in botercreme wordt hard en je wilt het smeuïg eten toch?
Succes.Fijne dagen.
Hoor ik nog of het is gelukt?
Annette
1 % hulp is meer dan 100% medelijden!!!