1

Onderwerp: Onder een laagje pudding nog jam oid?

Voor het vullen van mijn volgende taart wil ik voor het eerst kloppudding gebruiken. Nou vraag ik me af of je daar ook nog een laagje jam of confiture onder smeert. Of zou dat te zoet worden allemaal?

2

Re: Onder een laagje pudding nog jam oid?

ik doe het wel (tremperen) want zonder vind ik het biscuit te droog worden na 1,5 dag. dat doe ik ook bij bbr en bij bavarois, dat zijn ook "droge" vullingen die niet in biscuit trekken, dus dan doe ik ook heeeel dun laagje jam/ijssaus oid. 
je hebt tig soorten jam, van zoet tot zurig/fris. dus je kan vanalles ervan maken!

de kloppudding met minder melk aanmaken als je hem voor vulling gaat gebruiken (staat op site van dr oetker)

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

3 Laatst bewerkt door Andreabakt (21-12-2011 15:24)

Re: Onder een laagje pudding nog jam oid?

Ah kijk dat zijn handige tips. Ik zal eens kijken op de site van dr Oetker  :Y
Bedankt in elk geval ik kan aan de slag morgen  :thumb:

....ik kan het niet vinden op de site heb je misschien een linkje voor me?....