Onderwerp: Slagroom maken
Weet iemand hoe ik een goede romige slagroom maak die niet vergeeld?Die bij de bakker is altijd zo mooi wit en romig en blijft dat ook een paar dagen.
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Slagroom maken
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Weet iemand hoe ik een goede romige slagroom maak die niet vergeeld?Die bij de bakker is altijd zo mooi wit en romig en blijft dat ook een paar dagen.
bekertje ongeklopte slagroom, zakje vanillesuiker en zakje klopfix. goed stevig kloppen, dan is hij nog wit.
klop je hem te stevig, dan wordt hij gelig.
schijnt bij ah ook kant en klare slagroom in beker in koeling te zitten. die wit blijft/is. (dus niet de spuitbussen, maar vers geslagen slagroom in beker)
Bedankt voor de tip,ga het proberen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Slagroom maken
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.