26

Re: It's fudgie rocky road.

als het al een beetje afgekoeld is kun je er ook stukjes witte chocola doorheen doen.
marshmallows pas na een paar minuten erdoor doen, anders smelten ze inderdaad.
in plaats van pinda's gebruik ik trouwens ongezouten cashewnoten.

en het is zooo lekker...  :9

27

Re: It's fudgie rocky road.

Ik wil dit recept graag maken voor een babyshower. Hoe ver van tevoren zou ik deze kunnen maken? En hoe bewaar ik ze het best?

28

Re: It's fudgie rocky road.

Langer dan een week zou ik ze niet bewaren. De marshmallows drogen dan ook uit en dat is echt niet lekker. Ik zou ze 2 of 3 dagen van tevoren maken en in de koelkast bewaren en op de dag zelf in de ochtend ze uit de koelkast halen.

Voor creatieve ideeën en inspiratie kijk je op Gewoon Marieke & voor printables voor Dessert-Tables op Gewoon Marieke Printableshop.

29

Re: It's fudgie rocky road.

Bedankt voor je reactie ! En voor je heerlijk recept  :9

30

Re: It's fudgie rocky road.

In de vriezer gaat ook prima!!!

31

Re: It's fudgie rocky road.

Ik maak dit recept ook vaker. Alleen los ik de marshmellows helemaal op. Dat maakt de fudge nog wat romiger.
Ook van witte chocola is héél erg lekker!

mijn vraagje.. ik heb ze uitgeprobeerd en ik vind ze hmmmmm  yummie
maar ik heb een vriendin met een flinke noten allergie en die wilt het ook eens proberen..
dus ik dacht gedroogde vruchtjes of zo..
weet jij een leuke smaak combi?  want alleen cranberries vind ik zo saai

Ik doe vaak gedroogde abrikozen en cranberries (en hazel- en pistachenoten, maar dat kan in jouw geval niet). Maar ook tuttifrutti is erg lekker! Eigenlijk kan je het maken met alle soorten gedoorgd fruit.

Als het niet gaat zoals het moet, moet het maar zoals het gaat
www.facebook.com/cakebym