1

Onderwerp: de vulling zakt in biscuit

Bij sommige vullingen ( met slagroom bijv.) zakken in het biscuit. een laagje van biscuit erboven en eronder zit dan door de vulling. snappen jullie wat ik bedoel?
Ik vind dit zo jammer. het verpest voor mij echt de taart.

Is hier misschien wat aan te doen?

Re: de vulling zakt in biscuit

Aangevette slagroom gebruiken of bavarois. Dat is steviger dan gewoon slagroom.

Life is what you bake it.

3

Re: de vulling zakt in biscuit

of het biscuit boven en onder de slagroom een fijn dun laagje botercrème of ganache geven, hangt er vanaf waarmee je afsmeert...
Ook kan je op de slagroom iets van vruchten ofzo leggen, dan zakt de bovenste biscuit niet meteen in de slagroom.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com

4

Re: de vulling zakt in biscuit

bedankt voor de tips

@taartenmarie: kan je aangevette slagroom gebruiken in bv wertes echte room?

@ Marie-popo: ik had ook al gedacht met een laage botercreme in te smeren, maar leek mij dat je dan heel je biscuit aan stukken trekt