1

Onderwerp: flower paste

Hallo allemaal.
Ik heb net flower paste 2 van de site gemaakt maat het lijkt me erg nattig.
Dus ik heb het uit de schaal gehaald en verder doorgekneed met extra poeder suiker. Ook al even filmpje bekeken over flowerpaste
en daar oogt het ook heel hard.
ik ga er van uit dat het een beetje als klei moet voelen net als de MMF.
Dus jullie nog suggesties?

Succes is een taart waarvan iedereen mee wil eten

2

Re: flower paste

Wanneer ik flowerpaste maak, doe ik niet al het water er meteen bij, zodat ik altijd een beetje overhoud.

Wanneer je klaar bent moet het "lekker" aanvoelen, homogeen en stevig. De volgende dag kneed ik het altijd nog een keertje door, omdat het dan vaak hard geworden is. Daarna hoef ik het niet meer door te kneden, tenzij ik het ga gebruiken....

Hoop dat je er iets aan hebt. ;)

"Kijk nooit op iemand neer, tenzij je hem helpt opstaan."