Onderwerp: zelfrijzend bakmeel of bloem?
Wat gebruiken jullie voor je biscuit? en maakt het veel uit ?
Gebruiken jullie nog iets anders dan alleen bloem suiker en ei?
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » zelfrijzend bakmeel of bloem?
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Wat gebruiken jullie voor je biscuit? en maakt het veel uit ?
Gebruiken jullie nog iets anders dan alleen bloem suiker en ei?
het verschil tussen de 2 soorten is :
zelfrijzend bakmeel heeft er al bakpoeder in zitten
en bloem dus niet
bij biscuit is bakpoeder niet nodig, kan je dus gewoon patent bloem nemen
ik gebruik zelfrijzend bakmeel. (+alleen nog suiker en ei idd)
oke ik had hem gister dus gebakken met zelfrijzendbakmeel!
maar vond hem iets droger dan de mixen...
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » zelfrijzend bakmeel of bloem?
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.