1

Onderwerp: Help!!! marsmousse wordt niet stevig

Beste taartenbakkers(ters)
Ik wil mijn taart vullen met marsmousse. Ik heb de slagroom warm gemaakt( niet gekookt) de marsjes erin laten smelten, af laten koelen, in de koelkast gezet.
Toen ging ik het mixen maar het blijft waterig, wat kan ik hieraan doen?
Ik hoor het graag!
groet Linda

Re: Help!!! marsmousse wordt niet stevig

Is je marsmousse echt helemaal afgekoeld voordat je hem in de koelkast zette? ECHT Goed laten opstijven in de koelkast en anders een zakje klopfix proberen. Ik heb het zelf nog nooit gemaakt, dus misschien gerichtere tips van ervaren mars-moussers ;)
Succes!

3

Re: Help!!! marsmousse wordt niet stevig

ook nog nooit geprobeerd maar het lijkt me echt superlekker

4

Re: Help!!! marsmousse wordt niet stevig

zelfde probleem wel eens met de bonbonbloc gehad. idd zorgen dat hij echt goed is afgekoeld voordat je in koelkast zet, en dan minstens 3 uur goed koud laten worden in de koelkast.

dan eruit, in beslagkom en met 1 zakje klopfix goed gaan opkloppen!

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

5

Re: Help!!! marsmousse wordt niet stevig

Ik had hem op de aanrecht laten staan, ik dacht ga het toch nog een keer proberen dus ik heb er een pakje nieuwe slagroom bijgedaan en na een paar minuten werd hij wel stevig. Alleen nu heb ik dus superveel over. Misschien vind mijn man het vanavond lekker over de vanillevla :)

6

Re: Help!!! marsmousse wordt niet stevig

je kunt het ook invriezen, ik had milky way mousse over, heb ik ingevroren, en was nog lekker toen ik hem weer gebruikte.