1

Onderwerp: Biscuit bewaren

Hallo,

Ik heb net de biscuit voor mijn 1e taart uit de oven gehaald en hij staat nu af te koelen. Ik wil de taart echter morgen pas gaan decoreren. Hoe kan ik hem nu het beste bewaren? Een vriendin van mij zei invriezen, maar wanneer moet ik hem er dan weer uithalen? Morgenochtend lijkt me te laat of niet? Of moet ik hem gewoon in de koelkast bewaren?

En hoe kan ik hem dan het beste bewaren? Inpakken in folie ofzo? Is aluminiumfolie ook goed?

Een heleboel vragen, maar ik hoop dat iemand ze voor me kan beantwoorden!

Groetjess..

2

Re: Biscuit bewaren

hoi,

ik stop ze ook altijd in de vriezer. met huishoudfolie en daaromheen nog aluminium folie. Of met een pendaalemmer zak.

Mijn ervaring voor ontdooien is dat het sowieso verschilt met de grote van het biscuit. maar 1,5 uur van te voren eruit is tot nu toe voldoende tijd geweest om te ontdooien.

hoop dat je er wat aan hebt.

3

Re: Biscuit bewaren

Voor 1 dag zou ik het biscuit niet in de vriezer doen.
Ik laat het gemakkelijk 3 dagen in huishoudfolie op het aanrecht staan. Geen enkel probleem.

Een dag zonder iets nieuws geleerd te hebben, is een dag niet geleefd!
Brengen jullie ook eens een bezoekje aan mijn blogspot: www.cakechiqueboutique.blogspot.com