1

Onderwerp: Welke vulling bij speculaas biscuit?

Hey,

Volgende week vieren we de eerste verjaardag van mijn kleine meid!
Man wat gaat het snel...

Ik ga voor de eerste keer een stapeltaart maken, ook al erg spannend dus!
Voor de onderste laag maak ik een chocolade biscuit met stoofpeertjes en dulce de leche. Voor de bovenste laag wil ik een speculaas biscuit maken, ik heb alleen geen inspiratie voor de vulling  :/
Iemand een idee??

Alvast bedankt om mee te denken!
Groetjes,

2

Re: Welke vulling bij speculaas biscuit?

Hmmm in het kader van chocolade pepernoten zeg ik chocolade!
En dan misschien verschillende soorten!
Vanille is altijd goed en je kan daar weer chocolade pepernoten doorheen mixen ...of amandelspijs..

jum

Tutorials, Recepten, Tips en babbels ;)
http://karenannecakes.blogspot.nl/

3

Re: Welke vulling bij speculaas biscuit?

ik ga morgen een speculaastaart maken,
ik ben van plan hem te vullen met een laagje speculaasbotercreme en een laag frambozen room met frambozen ( die uit de vriezer van de ah)

Ik weet nog niet of het een lekkere combi is, maar ik denk het wel!

4

Re: Welke vulling bij speculaas biscuit?

Caramel!!  :D  :9

5

Re: Welke vulling bij speculaas biscuit?

Sinaasappelbotercreme

6

Re: Welke vulling bij speculaas biscuit?

Zou ook gaan voor vanille of chocolade of speculaas botercrème.. Evt met sinasappeljam?

Beter verwend dan verwaarloosd
       "Esmee 11-12-2007"

7

Re: Welke vulling bij speculaas biscuit?

Ha, ik was ook al op zoek naar een lekkere vulling voor bij speculaascake, maar kon er ook nog niet echt iets bij bedenken. Dus bedankt voor de tips! Iets met sinaasappel lijkt mij wel wat!

8 Laatst bewerkt door Miss Pebble (01-12-2011 23:12)

Re: Welke vulling bij speculaas biscuit?

De dames van The Wrecks (van de Strijd der Taarttitanen op het MTF) hadden Boswandelingcreme in hun speculaasbiscuits - dat was echt jummie! (vond ook de jury :-) )

You got to believe that right here right now you're exactly where you're supposed to be

9

Re: Welke vulling bij speculaas biscuit?

Ik heb de mandarijnen yogurt mousse van Mona gebruikt icm speculaas en choco.
Taart gaat zo mee naar het werk. Ik denk dat ie in de smaak gaat vallen!

Neem eens een kijkje op: www.stapeloptaart.nl. Ook voor eetbare prints op ouwel, frosty of icing.