1

Onderwerp: Vraagje aan de MMF kenners

Ik heb gisteravond voor het eerst MMF geprobeerd te maken. Ik heb 200 gram marshmallows van AH huismerk gebruikt. Dit heb ik met een eetlepel water in de magnetron gedaan tot het gesmolten was.
Daarna heb ik er ongeveer 300 mg poedersuiker bij gedaan en gekneed en gekneed en gekneed. Het werd na een tijdje wel een bal, maar het plakte nog wel erg. Ik heb het in een boterhamzakje gedaan en goed afgesloten om het luchtdicht te bewaren. Het probleem is dat het vanmorgen wel een stevige bal was maar het plakt nog steeds wel!  :s

Betekent dit dat er nog meer poedersuiker bij moet?
Of doe ik iets fout?

Deliclaire, de toef op de taart.

Re: Vraagje aan de MMF kenners

ja, als je er 300 miligram suiker bij hebt gedaan wel :+

maar ik doe op 300gr marshmellows ongeveer 1kilo poedersuiker, plus beetje zodat het niet plakt aan het aanrecht, en inderdaad doorgaan tot het niet meer plakt, beetje crisco aan je handen helpt ook.

dus als het bij jou al een bal is, gewoon toevoegen tot je het goed vindt aanvoelen. ik zou er niet meteen heel veel bijdoen.

het is een beetje een gevalletje van doen en kijken denk ik, zeker nu het al een tijdje heeft gelegen.

I never met a calorie I didn't like....

3

Re: Vraagje aan de MMF kenners

Oh oeps! Dan moet er nog wel wat bij dus  :D
Bedankt voor je reactie !  :thumb:

Deliclaire, de toef op de taart.

Re: Vraagje aan de MMF kenners

en, is het gelukt?

I never met a calorie I didn't like....