Onderwerp: Swiss Meringue Buttercream mixen
Hoeveel minuten kloppen jullie met de standmixer het mengsel nadat de boter is toegevoegd en opgenomen? Dus vanaf het punt dat je de mixer weer op hoge snelheid mag zetten.
10 minuten??
Je bent niet ingelogd. Inloggen of registreren.
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Swiss Meringue Buttercream mixen
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
Hoeveel minuten kloppen jullie met de standmixer het mengsel nadat de boter is toegevoegd en opgenomen? Dus vanaf het punt dat je de mixer weer op hoge snelheid mag zetten.
10 minuten??
Minstens
5 minuten ongeveer? ik voeg wel echt heel rustig de boter toe dus dat duurt ook wel even.
En dan tot de structuur duidelijk veranderd. Het slaat in een keer om dus dat merk je wel
Goed om te weten, dank jullie wel.
Pagina's 1
Log eerst in inloggen or registreren om te reageren
DeLeuksteTaarten.nl Forum » Bakken & Vullen » Swiss Meringue Buttercream mixen
Powered by PunBB, supported by Informer Technologies, Inc.