1

Onderwerp: weer niet superstrak

Net mijn 3e taart gemaakt, en weer helaas niet superstrak.
In de botercreme zag hij er best strak uit, maar nadat de marsepein erop zat, lijkt die dan toch minder strak.
Voor het eerst marsepein gebruikt. Nu zie ik dat het op sommige plekken een beetje doorschijnt. Je kan zien waar minder botercreme zit. Op foto's hier op het forum dat nog nooit kunnen ontdekken.
Net wel een hoopvol topic gezien. Van flop naar top. Er is dus nog hoop hihihihihi

2

Re: weer niet superstrak

balen! maar je 3e taart hoeft ook niet superstrak te zijn, maar mag natuurlijk wel  ;) .misschien eens proberen om een smoother te gebruiken?

3

Re: weer niet superstrak

Heb ik gedaan, maar misschien druk ik te hard? Op you tube filmpjes lijkt het zo makkelijk he. Maar heb het idee, dat ik bijna de lagen wat verschuif met het smoothen. Kan dat? Maar als je heel zachtjes smooth, heeft het dan wel effect? Volgende keer misschien 2 smoothers?

4

Re: weer niet superstrak

Als de marsepein doorschijnt misschien toch iets minder dun uitrollen.....

What doesn't kill you, makes you stronger

5

Re: weer niet superstrak

of een donkerdere kleur gebruiken  :shh:

Alles goed???? nee 3 fout

6

Re: weer niet superstrak

[MOVE] -> bekleden

7

Re: weer niet superstrak

Ik denk ook dat je marsepein te dun is uitgerold en/of niet goed gekneed. Het kan ook zijn dat je lap te groot is en dan trekt deze gaatjes in je lap tijdens het bekleden.