1

Onderwerp: bekleden en buiten de koelkast bewaren......

als ik een taart maak met een vulling die buiten de koelkast kan blijven kan ik de taart dan ok afsmeren met mbc of is het beter met 1:1 bc? Daarna bekleed ik hem met fondant, en dan moeft hij dus niet in de koelkast? Waar bewaar ik hem het best? Vind het best spannend, word de 1e keer dat ik dit ga doen, normaal zet ik ze altijd in de koelkast omdat dat moet.

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling

2

Re: bekleden en buiten de koelkast bewaren......

persoonlijk zou ik dan de 1:1 bc pakken. die wordt van zichzelf wat harder. maar zoals ik al zeg, dat is persoonlijk.

ookal hoeft hij dan niet in de koelkast, als je een koelere ruimte hebt dan de kamer/keuken zou daar mijn voorkeur naar uitgaan,haha.

(en denk dat ik hem alsnog gewoon in koeling zou zetten eerst :P  :o )

Je kunt alleen tijd verspillen,als je vergeet ervan te genieten

3

Re: bekleden en buiten de koelkast bewaren......

ik heb uiteindelijk de taart afgesmeerd met de 1:1 bc, en inderdaad wel wat koeler gezet dan mijn keuken. Tot nu toe is alles goed gegaan.....

groetjes cicindy......een enthousiaste beginneling