Onderwerp: 50 jaar taart!
Hallo!
Misschien zit ik in de verkeerde topic, maar ik ga volgende week drie afzonderlijke taarten maken voor mijn vader die 50 wordt!
Ik ben wel nieuw in bakken, maar ik volg al wel een jaar of twee van andere memsen op forums wat zij zelf maken. Een maand geleden heb ik een kleine bruidstaart gemaakt met een vriendin, en dat was wel goed gelukt! We hadden marsepein gebruikt, maar na een tijd zagen we dat het smolt op bepaalde plekken zonde natuurlijk, maar voor een eerste keer wel goed.
Ik ga nu sowieso fondant gebruiken. Veel familieleden mogen geen marsepein en ik ben er zelf geen fan van de smaak. Ik wou graag weten of iemand ideeen had voor een niet al te zoete taart en vulling. Aangezien fondant best zoet kan zijn, toch?
Kan ook iemand zeggen wat ik echt in de keuken moet hebben aan bakspullen? Tips zijn echt graag welkom!
Ik ben benieuwd naar jullie ideeen!