1

Onderwerp: hoe kan ik het beste?

hoi hoi

hoe kan ik het beste temperen met amaretto?
en moet ik dat dan doen als ik de taart ga bekleden?
of een dag van te voren?

hele fijne dagen en nog veel bakplezier voor de kerst

2 Laatst bewerkt door Kaatje Koek (23-12-2007 15:42)

Re: hoe kan ik het beste?

Ik trempeer gewoon met een theelepeltje. Daar wat vloeistof op en een beetje uitsprenkelen. Dan krijg je hier en daar wat druppeltjes, da's prima. Gewoon op gevoel eigenlijk, ook qua hoeveelheid. Ik doe het als ik de taart ook vul.

3

Re: hoe kan ik het beste?

Je kunt ook tremperen met een kwastje of pipetjes of met de plantenspuit (speciaal daar voor gekocht ;) ), de laatste gaat echt supermakkelijk, gewoon de spuit in de fles likeur zetten en sprayen :-D

Groetjes, Lara. Mijn taarten album
"I wud, therefore I exist"

4

Re: hoe kan ik het beste?

Ik doe dat altijd met zo'n drinkbeker van de kinderen. Zo eentje met alleen een tuitdeksel, waar het wel zo uitloopt, dus geen anti-lek zeg maar. Werkt superhandig!

Succes ermee!

Groetjes Mecheline