1

Onderwerp: Aansnijden/vullen van bolle vorm!

Iemand van het forum( ik dacht evelien) gaf als tip de bolvorm te zien als 2 taarten. Dus doormidden apart vullen en dan er weer een geheel van maken. Nu had ik de taart al normaal gevuld zeg maar. Maar wel op die manier aangesneden. Gaat super dan krijg je ook niet van die dunne snippers maar mooie evenredige stukjes. Bedankt super tip!

Kijk gerust eens in mijn taartenalbum
http://www.creabrigitte.mijnalbums.nl

2

Re: Aansnijden/vullen van bolle vorm!

Dus als ik het goed begrijp heb je het als geheel bekleed met marsepein,maar toen je hem ging aansnijden, heb je er eerst een (bol) stuk van afgesneden en in stukken gesneden en toen het restant (platte ronde cirkel) ook weer in stukken verdeeld?

Erg handig hoor !!

En hoeveel stukjes heb je er dan uit gehaald(was het toevallig de bolle vorm van de blokker?)

Groetjes, Mandy

Bekijk ook eens mijn website: http://www.detaartenprinses.nl/

3

Re: Aansnijden/vullen van bolle vorm!

Was idd mijn tip. En ik had het zelf nog niet gedaan, dus leuk om te horen dat het in de praktijk dus ook werkt! ;)

Groetjes Evelien

4

Re: Aansnijden/vullen van bolle vorm!

Het gaat inderdaad over de bolle rvs beslagkom van de blokker! De taart was gemaakt voor de klas van mijn dochtertje groep 1/2 . Ik had cakemix gebruikt en gevuld met vlaaivulling en banketbakkersroom. Er zaten 26 kindjes in de klas 1 of 2 hoefden echt niet. De rest had alles goed opgegeten. verder kwam heel het schoolplein er verlekkerd op aflopen. Dat was wel grappig!

Kijk gerust eens in mijn taartenalbum
http://www.creabrigitte.mijnalbums.nl